.

Marian den Ouden Health coach en onafhankelijk Herbalife member.

 
Ik ben Marian den Ouden, gehuwd en moeder van 2 zonen. Heel mijn leven heb ik geworsteld met mijn gewicht. Noem een dieet en ik heb hem gevolgd. Wel met resultaat, maar altijd van korte duur. Daarna weer terug bij af, oftewel het welbekende jojo effect.

Totdat ik in 2015  in aanraking kwam met Herbalife. 
Dit was, zo bleek later, een win win situatie. De producten van Herbalife hebben er voor gezorgd, dat ik stabiel blijf in mijn gewenste gewicht (weg met het jojo effect) en zakelijk heeft Herbalife mij een ontzettend leuke uitdaging gegeven.


Tot ik kinderen kreeg, had ik een eigen kapsalon. Daarna ben ik als kapster in loondienst gaan werken bij een kapsalon. 
Het indelen van mijn eigen werktijd en thuis kunnen zijn voor mijn gezin, was hoe ik het het liefst voor ogen had.
Deze wens is uitgekomen door als onafhankelijk member te gaan werken met Herbalife.
Inmiddels ben ik ook zelfstandig als kapper aan de slag gegaan en ben hierdoor helemaal vrij in mijn eigen tijd indelen.


Ik vind het heerlijk om met mensen in contact te zijn. Dit was wat het kappersvak  onder andere mij ook zo heeft aangesproken. Daarnaast was het voor mij een passie om mensen nog blijer te kunnen maken met een nog mooier uiterlijk. 
Herbalife geeft mij de kans om mensen zowel van binnen als van buiten nog beter te kunnen laten voelen door middel van goede voeding, beweging en begeleiding.
Als je je goed voelt van binnen, straal je dat vanzelf ook uit naar buiten. Hoe mooi is dat!

Als onafhankelijk Herbalife-member begeleid ik dagelijks klanten naar een gezonde levenstijl. Wil je afslanken, aankomen, meer energie krijgen, sportprestaties verbeteren, dan ben je bij mij op het goede adres. 
Naast 1 op 1 begleiding help ik klanten ook op afstand. Dus geen probleem als je ver weg woont, bijvoorbeeld in Groningen of zelfs in het buitenland, ook dan kan ik je helpen via online contact.
 
 
 

zelfstandig werken
droombaan
afvallen
sport
hardlopen