Wat zijn mijn diensten.

dieet

Individuele begleiding

Door middel van een fitcheck die ik iedereen geef en wat jouw behoeftes zijn, kunnen we bepalen wat bij jou past. Als je mijn hulp wilt, kan ik jou coachen naar jouw doel of je nu wilt aankomen, afvallen, jouwsportprestaties wilt verbeteren of meer energie willen krijgen, dan help ik jou 
dit doel te bereiken.

coaching

Hulp op afstand

Woon je niet in de buurt om persoonlijk langs te komen, geen probleem. Ook op afstand via zoom kan ik iedereen helpen zijn of haar doel te bereiken. We maken een afspraak om in te loggen. Geen probleem als je producten nodig hebt. Deze stuur ik je toe.

 

huidverzorging

Skin party

Gezellig een avond met vrienden of vriendinnen bij elkaar, een avond of dagdeel lekker smeren en een masker zetten en ondertussen alle informatie krijgen over de producten, dat kan. Maak via het contact formulier heel eenvoudig een afspraak. Vanaf 5 personen en op aanvaardbare afstand kom ik langs.

voeding

Shake party

Vind je het leuk om op een gezellige manier met buren of vrienden onze producten te proeven en te leren kennen, dat kan. Maak via het contact formulier heel eenvoudig een afspraak en ook hier geldt vanaf 5 personen en op aanvaardbare afstand kom ik langs.


My Life, Herbalife. Be the best you can be.